S-a deschiz sezonul voluntarului la Mare Nostrum - Numai împreună putem schimba ceva!

Persoanele care doresc să devină voluntari Mare Nostrum și să participe la activitățile programului de Monitorizare și conservare a delfinilor din Marea Neagră se pot înscrie, în perioada 25 aprilie – 5 mai 2014, la adresa event@marenostrum.ro. Nu trebuie decât să trimită un mesaj cu textul: "vreau să devin voluntar", numele și datele de contact.

De la începutul anului și până în prezent echipa Mare Nostrum a derulat, în cadrul programului, 12 expediții terestre de monitorizare și intervenție la cazuri de eșuare, identificând 4 cetacee.

În ieșirile noastre pe teren cu membrii celor 30 de grupuri de voluntari, din cadrul instituțiilor de învățământ din județele Constanța și Tulcea, am avut prilejul de a le explica mai pe larg cum se colecteză datele, cum se utilizează și se păstrează echipamentele și le-am oferit informații cu privire la ecosistemul marin.

De asemenea, pentru promovarea programului, am participat și organizat, în cadrul Săptămânii Altfel, evenimente pentru elevii de liceu și din ciclul gimnazial, din Constanța dar și la București în cadrul evenimentului Next Kids festival.

Nu putem încheia fără a le mulțumi celor de la DB Schenker pentru susținere.

Nu uitaţi că ne puteţi anunţa, în cazul în care vedeţi un delfin în pericol, la numerele de telefon: 0241/612.422 și 0763/255.731, sau prin formularul online de pe site-ul  http://www.delfini.ro.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa şi pagina: https://www.facebook.com/delfinimn.