Concurs de participare în tabăra

Concursul este dedicat exclusiv copiilor angajatilor OMV Petrom - Petromar Constanţa, între 12-15 ani.

Tabăra îi va aduna la un loc pe acei tineri cu dragoste pentru mediul înconjurător în vederea participării lor la activităţi de educaţie non-formală, de protejare a mediului şi de organizare şi derulare de activităţi de colectare de date în natura. De asemenea, aceştia vor avea ocazia să se familiarizeze cu echipamentele utilizate în teren, precum şi cu metodele şi tehnicile de protecţie în natură.

În tabără, cei 8 participanţi se vor reuni cu 8 voluntari Mare Nostrum, ce le vor putea împărtăşi din experienţa personală ce înseamnă să fii voluntar.

Pentru a vă câştiga locul în eco tabara organizată de Organizaţia Ecologistă Neguvernamentală Mare Nostrum în cadrul proiectului "Monitorizare şi conservarea delfinilor din Marea Neagră", co-finanţat de către OMV Petrom, ne-am gândit să vă provocăm partea artistică. Astfel, organizam un concurs cu două categorii, fiecare dintre ele asigurând câte un loc în tabăra primelor 4 poziţii.

Formularul de participare şi regulamentul concursului poate fi descarcat accesând REGULAMENT (contine toate detaliile necesare)

Important! Cei 8 finalisti vor avea nevoie de dovada acordului părinţilor pentru validarea premiului.

Tabara.jpg